maanantai 31. tammikuuta 2011

I'd catch a grenade for ya

Aamun pari ekaa tuntia meni töissä kotona ja sitten 9 menin naapuriin töihin kolmeksi tunniksi. Tykkään mennä tonne naapuriin ku siellä vallitsee aina iloinen sekamelska ja koirat, lapset ja kanat (joo tää on se paikka, jossa sain sydärin ekan kerran ku näin ne tiput sisällä niitten talossa). Nyt ne tiput on kuitenki jo isoja ja asustaa takapihalla. Kävin mm. ruokkimassa ne tänään, aika uhkarohkeaa multa kieltämättä.

12 jälkeen olinki sitte jo valmiina päivän kaikki päivän työt tehtynä. Otin pienet päiväunet ennen ku lähdin ryöstö-hyvästelyretkelle Mathildan luokse. Kävin hakee kassillisen vaatteita mukaani, josta tärkeinpänä kyllä ehottomasti vedenpitävätakki, jota ilman en varmasti tuu pärjäämään Uudessa Seelannissa ja Australian talvessa. Ja olihan tuolla kassissa aika paljo muutaki. Kattelin tossa just mun vaatekaappia ja muistelin sitä 4 kuukautta sitten vallinnutta tilannetta, jollon se oikeesti huusi tyhjyyttään ja mietin etten oo ikinä omistanu noin tyhjää vaatekaappia. Nyt tilanne on kyllä korjaantunu aika mukavasti. Hyvästien, tosin vähän ennen aikaisten sellasten, koska nähään vielä kuukauden päästä ennen ku M lentää Aasiaan, kävelin kotiin kuumuudesta "nauttien". Tällä hetkellä ulos meno ei oo kyllä mikään ykkösvaihtoehto 11-18 välillä, sillä tuolla on oikeesti ihan super kuuma! Mutta en siis valita ollenkaan, mukavahan se on ku on lämmin.

Päivän piristys tuliki sitte postissa ku saavuin kotiin aika ikävin mielin. Mua nimittäin odotti ihana paketti ja kirje Suomesta; miljoonat kiitokset ja pusut Nannalle ja Aunille. Piristitte mun päivää enemmän ku uskottekaan! Ja vitsi ne valokuvat!! Aah ne oli niin ihania <3 Ne pääsi kunniapaikalle mun huoneessa!

Illalla käytiin Jessin kans vielä kävelyllä, tosin vasta sitte ku aurinko oli laskenu, joten ilmaki oli vähä siedettävämpi. Nyt oonki sitte kuunnellu repeatilla tätä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti