sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Blue Mountains

Keskiviikkona tehtiin reissu Blue Mountains'lle. Ilma oli oikein kiva, aurinkoinen, muttei liian lämmin, joten jaksettiin oikein hyvin kävellä sellaset 5 tuntia. Reitit ei ollu mistään helpoimmasta päästä. Ja välillä kyllä vähän hirvitti ku mentiin niin jyrkästi alaspäin. Ylöspäin mennessä tuliki sitte kunnon takamustreeniä. Laskeuduttiin nimittäin suuren vesiputouksen luokse, jonka jälkeen vuorossa oli tottakai myös takas ylös kiipeäminen. Päivä oli ihan mahtava ja täytyy kyllä päästä toisenki kerran tuonne. Tässä muutama kuva reissusta.







Huomenna (tai no itseasiassa tänään, pitäs varmaan laittaa nukkumaan..) onki sitte suuntana lentokenttä ku Suomi-tytöt lähtee vallottaa Gold Coastia! Nähdään viikon päästä!

3 kommenttia:

  1. Kauanko oot ollu Australiassa nyt? :) Ja koska lähdet pois? Mahtavan kuulosta elämää siellä!

    VastaaPoista
  2. Hei, oon ollu täällä syyskuun lopusta eli sellaset 3½ kuukautta. Poislähdöstä ei tällä hetkellä vielä mitään tietoa, toivottavasti en koskaan ;)

    VastaaPoista
  3. Me on oltu Blue Mountainsilla, ja kuvista päätellen varsin samoissa paikoissa varsin samoihin aikoihin :D Upeat maisemat oli! Loppuviikosta saikin kyllä kärsiä sateesta ja sumusta :/

    VastaaPoista