perjantai 14. tammikuuta 2011

Gold Coast










Loma Gold Coastilla on nyt ohi. Yllä olevista kuvista saa vähä tunnelmia millanen loma meillä oli. Sää ei ollu paras mahdollinen, mutta otettiin silti lomasta kaikki irti. Pahemminki ois voinu olla, joten ei valiteta pienistä! Tulva-alueet ei kuitenkaan ollu ihan hirveen kaukana (Brisbane n.100km). Oltiin siis Coolangattalla, Gold Coastilla. Surfers Paradiseen oli matkaa vähä alle 30 kilsaa, joten käytiin siellä yhtenä päivänä. Sitte käytiin sellanen päiväreissu, jolla pysähyttiin Nimbinin hippikylässä, joka oli kyllä sellanen paikka etten ois kuvitellu et tollasta vielä löytyy Australiasta.. Nimbinin jälkeen matka jatku Macademia nut factoryn kautta Byron Bayhin, josta olin kuullu paljon kehuja. Ku me saavuttiin Byroniin ilma oli valitettavasti aika pilvinen, mutta silti tosi lämmin, joten suunnattiin tsekkaa ranta nopeesti ennen lounasta. Lounaan jälkeen mentiin vielä hengailee rannalle hetkeksi ennen ku lähettiin kattoo majakka, joka on siis Australian itäisimmässä kohdassa. Maisemat oli hienot, tosin ois varmasti ollu vielä hienommat, jos aurinko ois paistanu, mutta kaikkea ei kai kuitenkaan voi saada.

Ei tehty oikeestaan mitään kovin ihmeellistä. Hengailtiin rannalla ja altaalla. Käytiin välillä vähä lenkkeilemässä shoppailun ja syönnin lomassa ja tuijoteltiin surffareita ja kateltiin surffivideoita. Hostelli oli ihan mahtava! Komune hostel, en voi muuta ku suositella!! Menkää tonne jos ootte menossa Coolangattalle!

Tänään tultiin siis takas Sydneyhin. Otettiin lentokentältä suoraan taksi Bondille ja tultiin vasta iltapäivällä kotiin. Mun host-perhe on taas reissussa, joten meillä on taas koko talo täällä tyhjänä. Kivaa. Huomenna on tyttöjen viimenen päivä Sydneyssä ja illalla odottaa lento Suomeen. Mulla odottaaki sitte paluu arkeen maanantaina, mutta ihan kivalta seki tuntuu tän pitkän lomailun jälkeen. Mutta eka nautitaan viikonlopusta ja toivottavasti kivoista ilmoista!

Adios!

1 kommentti:

  1. huihaih hyvä ettei siel ollu ketään. ja kiitos itsellesi, tarjosit meille aivan mahtavia kokemuksia!!! ollaa nyt oltu suomes päivä tääl o iha sika kylmää kalikalikali. ne otti mun matkalaukut jopa koneesee eikä siin ollu loppujen lopuks ku kolme ylikiloa : -DD ja lontoossa jouduin turvatarkastukseen supehyper tosta jalasta se vaa piippaili joka laitteesee ja ne oli jo et mitä ihmettä sit tajusin viisaana siinä vaihees ku mun jalka oli jollai ihme korokkeel yksinää et niih joo mun jalka..sit näytin sitä ja selitin jtn (ei mitää muisti kuvaa mitä : D ). oli pikkuse helpottunu ilme sen naisen naamalla kunno hymy ja aah kaikki onki kunnos hyvää lentoa : D jaja tosi kivoja kuvia hei :D mut halit -hanna

    VastaaPoista