sunnuntai 6. helmikuuta 2011

R.I.P Fluffy

Viikonloppu meni taas vauhdilla. Perjantai ilta kulu tosiaan Hannan luona Bondilla leffaa katellessa. Lauantai oliki sitte kuumin päivä tähän mennessä mun Ausseissa oloaikana, eli +42,5 astetta varjossa, ja voitte kuvitella mitä lämpötila oli auringossa...

Käveltiin Hannan ja Elinin kanssa lauantai aamuna Brontelle tukalissa tunnelmissa. Heti ku päästiin rannalle hypätiin ihanan virkistäviin aaltoihin. Merivesi on tällä hetkellä jotain +25 astetta eli just sopivan lämpöstä, tosta lämpimämpi vesi ei sitte enää kauheesti virkistä. Rannalla olo oli kyllä rehellisesti sanottuna ihan kamalaa. Hiekka poltti jalkapohjat ja auringossa makoilu oli ku ittensä hengiltä grillaamista, joten vaihdettiinki aika nopeesti ranta ja polttava aurinko nurmikolla kasvavien puiden varjoon. Varjossaki oli sitte kuitenki niin kuuma ettei me sielläkään ihan kauheen kauaa viihdytty ennen ku käveltiin takas Bondi Junctionille, josta otin bussin kotiin.

Kotona mua odottiki sitte vähän ikävämpi yllätys. Nimittäin Fluffy oli ottanu loikan pilven toiselle puolelle meijän kylpyhuoneessa... Sain host-perheeltä aikasemmin viestin et: "älä ihmettele jos meet kotiin että Fluffy on kylppärissä, sillä oli liian kuuma ulkona." Jep oli vissiin tosiaan ollu liian kuuma.. Tosin ehkä sitä ois kannattanu ajatella vähä aikasemmin ennen ku vasta sitte ku kani on lämpöhalvauksen kourissa.. Noh host-isä tuumas et hankitaan uus kani sitte ku ei oo näin kuuma! Oikeesti musta tuntuu et näillä ihmisillä ei oo aina jalat ihan siellä missä niitten pitäs olla. C'moon kuka oikeesti jättää puoli kuolleen kanin vessaan ja toivoo et se ois vielä hengissä ku tulee shoppailureissulta takas kotiin? En voi kyllä ihan ymmärtää.

Eilen illalla mulla oli kolmoistreffit mun ihanien tyttöjen kanssa. Aikaerosta huolimatta onnistuttiin yhdistää Ruotsi, Aussit ja Jenkit samaan keskusteluun ja saatiin vihdoin suunniteltua Louisen ja Chrissyn kanssa asiat siihen malliin et varattiin liput kaheksi viikoksi Uuteen Seelantiin! En voi millään tajuta et oikeesti huhtikuussa tytöt tulee olemaan täällä! Tosta reissusta tulee varmasti ikimuistosin. Skypettelyn jälkeen kävelin vielä Fabiennen luokse kattoo leffaa ku meijän kummanki rahatilanne oli sellanen ettei hirveesti huvittanu mennä tuhlaamaan kaikkia rahoja Sydneyhin. Lämpötila oli vielä yölläki yli 30 ku kävelin takas kotiin. Ei palellu!

Sunnuntai aamu alko reippaasti spinningillä. Ilma ei ollu onneks yhtä kuuma ku eilen niin kävely salille ei tuottanu niin paljon tuskaa. Oli kiva alottaa sunnuntai aamu urheilemalla ja kotiin tultua keitin vielä itelle aamupalaksi kaurapuuroa johon laitoin pakastemarjoja ja tuoreita mansikoita, oli muuten hyvää! Oon huomannu et mulla tekee nykysin tosi usein aamulla mieli kaurapuuroa... Päivällä suuntasin kohti Sydneytä, ja koin lievän shokin ku astuin bussista ulos Wynyardilla ja ilma tuntu ihan sika kylmältä! Huomaa tosiaanki et on tottunu tähän kuumuuteen ku heti ku on alle 25 tarvii pitkähihasen päälle. Päivä kulu hyvässä seurassa kaupungissa ja nyt jatkan leffan kattomista ja valmistaudun taas alkavaan työviikkoon! Hejssan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti