maanantai 13. kesäkuuta 2011

Randwick Races, Saturday 11.6.2011






Lauantai päivä kulu siis mukavasti ihanassa seurassa Randwickin laukkakisoissa Adelen, Amien, Tanjan ja Jennyn kans. Olin just aikasemmin miettiny et tosi surkeeta etten saanu käytyä yhissäkään kilpailuissa ku se oli kuitenkin semmonen juttu jonka täällä halusin ehottomasti tehä. Onneksi mulla on täällä ihania ystäviä joilla on vielä ihanampia naapureita. Adele oli siis saanu  member-lippuja tonne kilpailuihin sen naapurilta, ja kysy josko mua kiinnostas lähtä mukaan, ja tottakai kiinnosti! Sen naapuri, joku race professional, oli vielä tehny meille sellasen vedonlyöntitaulukon jokaseen lähtöön. Siihen oli siis merkattu hevoset siinä järjestyksessä missä se uskoo niitten tulevan maaliin. Ton taulukon ansioista tytöt pääty voittaan jotain kuuskyt dollaria, vaikka siis isoin panos tais olla viiden dollarin luokkaa. Mä en ollu niin ahkera tossa vedonlyönnissä, mutta muutaman vedon tein ja jäin parikymppiä plussan puolelle eli pitää kai olla tyytyväinen haha.

Meillä oli ihan sika hauskaa ja oon kyllä vähän pettyny itseeni etten saanu raahattua itteäni laukkaradalla yhtään aikasemmin. Lyötiin vetoa aina samasta hevosesta, joten saatiin jännittää aina yhessä. Huomas kyllä et nyt ei oo kaikista vilkkain kisakausi, isoimmat kilpailut on kuulemma aina keväisin joskus syys-lokakuussa, jollon porukkaa on niin paljon ettei minnekään mahdu istumaan. Nyt oli kieltämättä mukava ku ei ollu niin täyttä eli hyvin mahtu kulkemaan joka paikkaan. Sain myös kuulla että joulupäivä on ainut päivä Briteissä jollon siellä ei oo kisoja, joten ehkä pitää joskus matkustaa sinne kisakatsomoon.

Lauantai meni siis ylläolevissa maisemissa. Kuvat kaikki Tanjalta. Muillaki tytöillä oli kameroita mukana, joten toivottavasti saan niitä lisäiltyä vielä myöhemmin. Nyt nauttimaan viimesestä viikosta Sydneyssä :'(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti