sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Vieraita Ruotsinmaalta

Taa viikko on vilahtanu kylla super vauhdikkaasti Louisen seurassa. L lensi siis maanantaina Darwinista tanne Sydneyhin. Olin maanantain toissa, mut otettiin lapset mukaan ja mentiin Balmoral beachille ku oli niin kiva ilma. Ilta vierahti sitte taalla talonvahtina kanoja hoidellessa ja kuulumisia vaihdellessa.

Tiistaina mulla oliki sitte vapaapaiva ja tehtiin Louisen ja Adelen kans Coogee to Bondi coastal walk. Saa oli huomattavasti parempi enta viime kerralla ku tehtiin samainen kavely Adelen ja Bethin kanssa. Kuviaki on aika paljon, mutta laittelen niita ku paasen kotiin omalle koneelle. Tiistai meniki siis aika lailla Bondilla hengaillessa ja kaytiin sitte kiertelee vaha kaupungissaki.

Keskiviikkona mulla oli toita, joten L sai kierrella yksinaan kartan avulla kaupunkia. Mentiin tosin Henryn kans aamupaivasta pitamaan seuraa. Viihdyttiin kylla lahinna Starbuckissa.

Torstaina oli tosi kiva ilma joten suunnattiin heti aamusta kohti Manlya. Oli kiva kayda pitkasta aikaa uimassa meressa. Ei ihan jokapaikassa syyssaat salli tallasta rannalla makoilua ja veteenpulahtelua. Illalla treffattiin Angi, Beth ja Tanja Milsons Pointissa ja Louise paas tutustumaan kuuluisan Greenwoodin menoon. Tuolla ei oo kylla ikina ollu noin paljo porukkaa! Oltiin paikalla jo puoli 9 ja sisaan oli tunnin jono.. Ihan kiva. Vaen paljous johtu siis onneks paasiaisesta, ettei ihan joka kerta viiti jonottaa noin kauaa.

Perjantaina vietettiin toinen perakkainen paiva rannalla ku aurinko oli taas niin iloisella tuulella,  tuntu et kesa on tullu takas Sydneyhin. Huomaa kuitenki etta heti ku aurinko laskee niin ilmaki viilenee. Illalla oltiin laiskalla tuulella ja haettiin vaihteeksi pitsaa Cammeraysta.. Vois ehka vaha rajottaa tata ulkona syomista etta jais rahaa kohonki muuhunki.

Eilen lahettiin jo seittemalta pirteina ku peipposet, NOT, kohti juna-asemaa ja Blue Mountainseja. Ku oltiin perilla Wentworth Fallseilla vetta tihuutti aika mukavasti, onneks meilla oli ihan kunnon vaatteet niin noin 3 tuntinen kavely suju ihan hyvissa tunnelmissa. Kauempaa ei kuitenkaan viititty itteamme kastella vaan otettiin juna takas Sydneyhin ihan yksissa tuumin. Takas kotona oltiin siina neljan maissa ja lammin suihku oli kylla molempien mielessa. Kokkailtiin vaihteeksi ite illallista ja taidettiin nukahtaa jo siina 9 aikaan. Eli tallanen oli meijan vauhdikas lauantai-ilta.

Tanaan herattiin siina 8 maissa hyvien 11 tunnin younien jalkeen. Ma kavin juokseen vahan alle tunnin lenkin ennen aamupalaa. Oli kylla kiva juosta pitkasta aikaa vaikka nuilla mun uusilla lenkkareilla vois siis heittaa vaikka vesilintua. Nuo mun 12 dollarin ihmeet oli siis hyvat ehka sen 3-4 viikkoa ja nyt ne on jo aika kayttokelvottomat. Tosin koska mulla ei oo varaa ostaa uusia joka kuukausi niin kayan niita silti... Taytyy ostaa uudet Bangkokista. Saa kylla naha jos pystyn kituuttamaan noilla viela 2 kuukautta. Lenkin jalkeen Louise lahti kiertelee kaupunkia ja ma jain siivoilee tanne ku talonvaki tulee huomenna kotiin. Siivouksen jalkeen suuntasin Louisen seuraksi kaupunkiin. Ostin farkut 27 dollarilla alennuksesta! Toivottavasti voin nyt pari kuukautta ees pitaa noita, silla ei ne varmaan mun rinkkaan tuu mahtumaan. Kaytiin lounaalla Chinatownissa ja sitte kauppojen kiertelyn jalkeen paadyttiin kattoo King's Speech, joka oli mun mielesta oikein hyva leffa, tosin oisin ehka ollu enemman jollain homppaleffa tuulella, mutta tuo oli kylla hyva.

Nyt vois alkaa valmistautumaan uuteen viikkoon, joka sisaltaa monta kivaa juttua!

Niin ja mahtavaa synttaria mun paras Pariisin sisko, saat lahjan Bangkokissa !!! <3

1 kommentti: