lauantai 30. heinäkuuta 2011

Bangkok

3 päivää Bangkokissa on kulunu aika hujauksessa lähinnä luonnollisesti shoppaillen. Ekana päivänä koluttiin MBK:n shoppari läpi ja käytiin kattoo leffassa viimesin Harry Potter. Leffassa käynti ei tosiaan täällä oo ihan niin kallista kun mihin mä oon tottunu. Lippu makso 140 bahtia (vähä reilu 3 €) ja super iso limu ja isot popparit 110 bahtia. Vaikka en oo hirveesti Potter leffoista tykänny niin toi viimenen osa oli kyllä hyvä. Mun lempikohtaus tapahtu kyllä jo ennen leffan alkua ku kaikki yhtäkkiä ponkas pystyyn ja alko laulamaan jotain ylistyslaulua kuninkaalle. Miks Suomessa ei lauleta Tarja Haloselle ennen leffaa?!


Eilen ja tänään ollaan sitte keskitytty yllättäen shoppailuun. En mä kyllä mitenkään kamalasti oo shoppaillu. Vähän kaikkea pientä vaan ku ei tonne rinkkaan mitään kauheen isoa mahu. Eilen oltiin Siam Paragon Shopping Centeressä ja Siam Centerissä. Näistä löyty sitte Zarat, Mangot yms. sillä esim MBK näytti olevan keskittyny sellasiin pieniin bazaarikojuihin, joissa myytiin sitte kaikkea maan ja taivaan välillä. Mä en vaan hirveesti tykkää ostaa vaatteita tollasista kojuista ku niitä ei voi ikinä sovittaa ja sitte ne myyjät häärää siinä ympärillä yms.



Tänään suunnattiin heti aamusta Chatuckhackin viikonloppumarkkinoille, jotka oli tosi isot ja hyvät. Suosittelen ehdottomasti, jos on Bangkokiin tulossa! Sieltä löyty taas ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Aikaa ois helposti vierähtäny paljon enemmän, me tyydyttiin siis vaan puoleen päivään. Ostettavaa löytyy eli kannattaa varata ekstra rahaa mukaan! Markkinoilta mentiin vielä CentralWorld Shopping Complexiin, joka on isoin shoppari eteläisimmässä Aasiassa. Sisältä löyty mm. luistinrata. Me keskityttiin syömään donitseja ja lähinnä silmäshoppailee ku oli jo niin paljo tavaraa raahattavana.






Kaikki kuvat sitte Even kamerasta ku en oo jaksanu raahata omaa möhkälettä mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti