tiistai 9. elokuuta 2011

Back in Oulu city

Hups vaan aika on vilahtanu nopeeta. Tulin takas Ouluun viikko sitte. Lento oli Bangkokista Berliiniin ja sitte Helsinkiin ja Hesasta sitte vielä tänne Pohjolan perukoille. Viikko on menny lähinnä kavereita nähdessä ja mökillä maalaillessa. On ollu kiva olla kotona vuoden jälkeen ja huomata ettei moni juttu oo paljoakaan muuttunu.

Thaimaan budjetti tulee tänne heti ku vaan ehdin ja jaksan. Mutta toivottavasti pian. Jos on kysymyksiä Aasiassa reissailusta niin niitä voi esittää ja vastaan oikeen mielelläni. Tottakai voi kysellä myös Ausseista, Uudesta-Seelannista, Jenkeistä ja Väli-Amerikasta. Vastailen jos vaan suinkin osaan. Seuraava reissu onki sitte jo ihan pian. Suunnaksi otetaan tällä kertaa Norja.

En oikein tiedä mitä tälle blogille tapahtuu nyt kun oon takas Suomessa ku tarkotus oli vaan raportoida mun tekemisistä ja kuulumisista Ausseista ja muualta reissuista. Voi olla, että päivittelen tulevaisuudessa jonku verran mun kuulumisia englanniksi niille kavereille, jotka asuu ympäri maailman. Eli todennäkösesti aika tylsiä maisemia ja vielä tylsempiä juttuja haha.

1 kommentti:

  1. Tervetuloa takaisin, kuulostaa siltä että sulla on ikimuistoinen vuosi takana : ) Kiitos paljon tästä blogista, oon saanut paljon vinkkejä ym ideioita täältä! Jatka vaan Suomessakin kirjotamista, ulkomaalaiset lukijat pääsee ihailemaan Suomen maisemia!

    VastaaPoista