torstai 14. heinäkuuta 2011

Ho Chi Minh City, Vietnam

Saavuttiin Ho Chi Minh Cityyn, Vietnamiin tiistai-iltana sellasen kivan 14 tunnin bussimatkan jälkeen. Ei olla vielä ihan älyttömästi ehitty kaupunkiin tutustua, mutta ero Kambodzaan huomaa kyllä. Täällä tuntuu, että on taas palannu kehityksen pariin. Eli Vietnam on mun mieleen paljon enemmän mitä Kambodza.



Täällä Ho Chi Minhissä on tosiaan se 9 miljoonaa asukasta, joten ihan suurkaupungissa ollaan. 79 miljoonan asukkaan maassa on 39 miljoonaa mopoa, joten kadun ylitys on ihan oma juttunsa. Ollaan kuitenkin otettu oppia paikallisista, ja tähän mennessä säilytty hengissä (koputan puuta).


Eilen käytiin Ben Thanh'n markkinoilla, joista ois löytyny mukavia juttuja mut ei vielä ostettu mitään, kateltiin vaan. Huomenna varmaan sitte jo ostellaankin jotain. Käytiin myös Vietnamin sotamuseossa, joka oli keskittyny suurimmaksi osaksi valokuvin levittämään sanomaa ihmisten kohtaloista ja kärsimyksistä täällä Vietnamissa.




Niin ja yritettiinhän me sitte myös kuivata hiukan pyykkiä meijän huoneessa...


Mutta todettiin, että 1 dollari per kilo ei oo paha hinta siitä, että meijän ei tarvi ripustella naruja ympäri meijän huonetta, joten toimitettiin vaatteet pesulaan. Viisas valinta, sillä nyt meillä on taas puhtaita vaatteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti