keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Thai-elämää

Nyt ollaan taas takas Thaimaan puolella. Tarkempi sijainti on Lonely Beach Koh Chang’n saarella. Leikitään rikkaita; ollaan tällasessa Siam Beach resortissa ja nautitaan buffet aamupalasta; miten niin 1 kuppi kahvia, kaks kuppia teetä, 2 paahtoleipää, scrambled eggs (munakokkeli??hahahaa), jugurtti myslillä, pari palaa ananasta, papayaa, vesimelonia ja kaks pannukakkua hunajalla on liikaa? Tän kaiken ruoan lisäksi ollaan myös hyödynnetty uima-allasaluetta, joka sijoittuu suoraan merenrantaan eli virvoittavan uima-allasveden jälkeen voi pulahtaa suoraan meren lämmittäviin aaltoihin.

Elämä ei ole siis hassumpaa tällä hetkellä. Tosin tänä aamuna, kun mulla vierähti tovi siellä aamiaispöydässä, tajusin, että multa puuttuu elämästä yks tärkeä juttu, joka mun naapuripöydässä istuvalla hyvin ruokitulla eurooppalaisen näköisellä miehellä oli. Voitteko arvata?

Myönnetään, että kyseinen herra omistaa varmasti paljon enemmän ku minä, mutta se mitä mä alan seuraavaksi tavoitella on ihka oikea Thai-vaimo! Miten mukavasti tuon miehen aamu alkoikaan; Ensimmäiseksi Hän asetteli hyvin syöneen takamuksensa tukevalle tuolille, jonka jälkeen Thai-vaimo tiedusteli palvelualttiina mitä Hän haluaisi aamupalakseen. Hän kertoi toiveensa ja Thai-vaimo oli salamana tipotiessään. Hän odotteli hetkisen ja pöytään ilmestyi kupillinen kahvia Thai-vaimon ojentamana. Sitten Hän nojautui taaksepäin tuolissaan, katseli kahdenkymmenen metrin päässä aaltoilevaa merta, haisteli tuoretta ilmaa ja siemaisi kahviaan. Eipä aikaakaan kun Thai-vaimo kiikutti miehen eteen kupillisen keittoa ojentaen lusikan Hänen käteensä, hetkeä myöhemmin Thai-vaimo oli taas tipotiessään. Hän jatkoi aamupalastaan nauttimista lempeässä merituulessa. Pian Hänen eteensä ilmestyi uusi lautanen; Thai vaimo oli kasannut hänelle buffetpöydästä löytämiään herkkuja ja kiikutti ne nyt miehelleen nautittavaksi. Tämän jälkeen Thai-vaimo meni hakemaan myös itselleen aamiaista ja liittyi Hänen seuraansa.

Kyllä Hänellä on ehdottomasti jotain mitä mulla ei ole: ihka oikea ja hyvin toimiva Thai-vaimo!

todiste siitä että en oo muuttunu yhtään järkevämmän näköseksi.

minä ja suuri rakkauteni; ruoka.

tällasiin maisemiin rantauduttiin tällä kertaa, Lonely Beach, Koh Chang

meijän lempipaikka

no ei ois ollu pakko, mut halusin kuitenki!

3 kommenttia:

  1. Voitko kertoo vähän noita hintoja, esim. paljo toi hotelli makso yöltä, paljo aamiainen makso ym.? :)

    VastaaPoista
  2. Hei,
    voin laitella hintojaki totta kai. Oon tekemässä samanlaisen budjetti laskelman koko Aasia osuuden loputtua mitä oon tehny jo Darwinista ja Singaporesta eli siihen tulee sitte ihan kaikki mitä on kulunu, mutta voin yrittää laittaa näitä hotellien/hostellien hintojakin vielä erikseen ylös :)-henriikka

    VastaaPoista
  3. Moi!
    Löysin tän sun blogin s24:n kautta, siellä oli joku ketju näistä aupair-blogeista..
    Kattelin, että oot myös käynyt tuolla Lonely beachilla Changilla, ite olin siellä 2009 keväällä. Onko tuo uima-allas sieltä Lonely beachilta?:O Sillon, kun itse kävin, oli siellä vaan kaks vaatimatonta majapaikkaa bungaloweineen... Hurjaa, pitää päästä tsekkaamaan Lonely beach uusiks:)
    Blogin lukeminen jatkuu.. Ihanasti sulla on kuvia elävöittämässä !

    -Laura

    VastaaPoista