sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Papaparty !

Huhuu palautuminen Melbsistä tapahtu siis torstaina ja aika lailla viikonlopun pileet alko siitä. Torstaina oli vuorossa tuttuun ja turvalliseen tapaan North Sydney & Greenwood. Tässä teille muutama erittäin edustava kuva illalta:

jos joku ei vielä tienny mitä on goon niin tässä teille hieman yleissivistystä!





Tossa tais olla julkaisukelposimmat.. Kaikki kuvat c.Angelique. Hauskaa oli taas kerran.

Perjantaina olikin sitte "rauhallinen" leffailta Tanjan luona. Tarkotus oli siis vaan kattoo leffaa ja tilata pitsaa, joka siis tapahtunki, mutta jotenki kummallisesti Tanjan host-perheen jättämä goon ja cowboy shotit väheni samaa tahtia mitä leffa eteni.. Hups.  Taas yks huippu ilta.

Botanical Garden c. Angelique


Eilen vietettiin päivä Botanical gardenissa kera piknik eväitten. Ilma oli aivan tosi kiva, joten istuskeltiin sitte siellä aika pitkälle iltapäivään ennen ku kaikki suuntas kotiin valmistautumaan iltaa varten. Mä oli super tylsistyny kotona joten nopean valmistautumisen jälkeen suuntasinki Adelelle, jossa sitte laitettiin ittemme valmiiksi ja otettiin suunnaksi wynyard, jossa tavattiin muut tytöt. Päädyttiin taas Candy'siin Kings Crossille. Oli ööh aika mieleenpainumaton ilta vai miten sen sanos! Haha. Kings Cross on aina vaan yhtä mahtava! Kotimatkalla sain 4 palaa pitsaa ilmaseks, en kyllä oo ihan varma miks.. Päädyin menee Adelelle yöksi ku mun kaikki kamat oli jääny sinne.

Tänään koko päivä meniki sitte Bondi biitsillä, jossa mm. kuvattiin Bondi Rescueta tänään. Mietittiin jo aika vakavasti antaa pojille jotain filmaamisen aihetta, mutta aateltiin sitte et se ois kuitenki ehkä liian noloa. 6 tuntia meni rannalla super nopeeta hyvässä seurassa edellisillan tapahtumille naureskellessa, mutta ei niistä toki sen enempää. Ei ihan julkaisukelpoista taaskaan. Kotimatkalla poikkesin vielä Hannan luona mutkan ku kerranki olin saanu itteni raahattua Bondin huudeille.

Huomenna on sitte uusi viikko ja uudet kujeet! Pakko sanoa, että loman jälkeen ei hirveesti työt innosta. Oli ihan super viikko. Tällasia lisää kiitos, niin mua ei saa täältä kulumallakaan pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti