maanantai 9. elokuuta 2010

Costa Rica


Väli-Amerikan helmi Costa Rica alottaa siis meijän tulevan reppumatkan. Costa Ricaan mennään nauttimaan monipuolisesta luonnosta, joka kattaa kaiken viidakoista ja tulivuorista valkoisiin hiekkarantoihin. 2½ ensimmäistä reissuviikkoa tulee siis todennäköisesti keskittymään pitkälti vaelluksiin ja biitsillä loikoiluun sekä toivottavasti myös surffaukseen ja muutamiin kivoihin retkiin. Zipping on yks must-jutuista mitä on pakko koittaa!

Meijän lento saapuu siis San Josen, Costa Rican pääkaupunkiin, jossa vietetään meijän eka yö ihan kivalta vaikuttavassa hostellissa, jossa tais olla mm. uima-allas, jos en nyt ihan väärin muista. Ekan yön jälkeen shuttlebussi tulee noutaa meijät hostellilta ja ajetaan Monteverdeen sademetsään, jossa ollaan seuraavat 5 yötä. Majotuksena on joku aika yksinkertanen, mutta kuitenkin ihan suht. siistiltä ja viihtyisältä vaikuttava hostelli/hotelli. (Monteverde info, jos kiinnostaa tietää lisää paikasta)

Monteverdestä matka jatkuu tutuilla shuttlebusseilla kohti rannikkoa ja Montezumaa, jossa hengaillaanki sitte sellaset puoltoista viikkoa. Mitään turhan tarkkoja suunnitelmia ei oo. Hotelliki on varattu vaan ekaksi yöksi eli sitte voidaan paikan päällä päättää missä halutaan yöpyä yms. Montezumassa ois sitte aika täydellistä alottaa tää mun uus ura surffarina, toivottavasti pääsisin ainaki koittamaan. (Montezuma info )

Montezumasta lähetäänki sitte takas San Joseen, jossa vietetään esimmäisen yön tapaan myös meijän viimenen yö ennen lentoa Floridaan, Miamiin. Eli tässä nyt aika lyhyesti meijän suunnitelmat Costa Rican varalle. Enempää en kyllä ois hirveesti voinu suunnitelmista kirjottaa ku niitä ei suurilta osin edes vielä ole. Mutta luulen että tässäki tapauksessa kuvat kertoo taas ihan omaa kieltään tän maan ihmeellisyydestä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti