sunnuntai 22. toukokuuta 2011

What a weekend.

Chrissyn keskiviikkoisen lähdön jälkeen mä olinki sitte yksinhuoltaja perjantai iltapäivään saakka. Aattelin et ois ollu raskaampaa olla yksinään lasten kanssa, mutta ei mulla onneksi ollu mitään ongelmia ja lapsetki käyttäyty suhteellisen kiltisti. Ei tehty kylläkään mitään ihmeellistä. Hengailtiin Henryn kanssa päivät ku Sisi oli koulussa. Perjantai iltapäivällä mulla koitti sitte odotettu vapaus ku sain jättää yksinhuoltajan arjen taakseni ku perheen ystäväperhe tuli hakee lapset hoitoon niitten luokse.

Aikalailla samoilla sekunneilla ku lapset lähti, mäki hyppäsin junaan ja suuntasin Tanjan luo viikonlopun viettoon. Beth, Audrey ja Amie liitty meijän seuraan. Syötiin ihan liikaa, katottiin leffoja ja erehyin myös sanomaan että mahun varmasti laskee lasten liukumäestä uima-altaaseen… Sehän piti sitte totta kai todistaa ja ööh en ollu ihan niin laiha ku olin kuvitellu, mutta sivuttainki luisti ihan hyvin. Mun ja Bethin esimerkillisten suoristusten jälkeen päädyttiin heittämään muutki tytöt altaaseen. Vesi oli ihan tajuttoman kylmää! Tota vois oikeesti verrata talviturkin heittämiseen Suomessa. Mutta oli super hauska ilta!

Lauantaina syötiin sitte kaikki jämä ruuat ja koska ilma oli ihan sika lämmin päädyttiin Bethin kanssa uudestaan uima-altaaseen. Vesi oli kyllä edelleen ihan sika kylmää. Katottiin leffoja pitkälle iltapäivään ennen ku otettiin juna takas tänne meijän huudeille. Mentiin sitte Bethille alottelee. Lucie, Jess ja Jenny liitty myöski meijän seuraan ennen ku otettiin taksi Kings Crossille. Päädyttiin menee Sohoon ku päästiin sinne ilmaseks sisälle. Oli huippu kiva ilta ja vielä super halpa ku en ostanu mitään eikä tarvinnu maksaa sisäänpääsyäkään. Päädyttiin Audreyn, Amien ja Lucien kanssa menee Tanjalle yöksi.

Herättiin tänään joskus kahelta ja jatkettiin meijän leffamaratonia ja tilattiin pitsaa kotiinkuljetuksella ku ei jaksettu kävellä puolta kilometriä. Erittäin urheilullista. Kotiin pääsin vasta yheksän maissa ja tapasin host-vanhemmat, jotka oli päässy turvallisesti kotiin Hong Kongista.

Nyt vois alkaa valmistautua ”rankkaan” työviikkoon, joka on maanantain ja tiistain osalta yhteensä neljä tuntia. Torstai oliki sitte puolestaan kokonaan vapaa… Onneks Tanja on lomalla niin mulla on joku pitämässä mulle seuraa ja raahaamassa lenkille. Hauskaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti