torstai 12. toukokuuta 2011

Home Sweet Sydney

Nyt on sitte 2 viikkoa Uudessa-Seelannissa roadtrippeilyä takana ja oisin voinu jatkaa tota lomaa vielä kevyesti ainaki sen 2 kuukautta. Mahtavat maisemat, kokemukset ja ihanien tyttöjen seura teki meijän reissusta yhden parhaista millä oon ikinä ollu! Kuvia on paljon ja niitä tuun tänne laittamaan sepostuksien kera heti ku saan sen verran aikaa et siirrän kuvat koneelle. Niitä löytyyki sitte varmaan se joku 400..

Laskeuduttiin siis tänä aamuna Chrissyn ja Sandran kanssa Sydneyhin, Louisen jatkaessa matkaa kohti Melbournea. En ois voinu olla ilosempi saadessani Chrissyn vielä mun luoksen tänne Sydneyn kotiin varsinki ku mulla sattu tähän vielä sopivasti mukava 6 päivän loma ku host-vanhemmat lähtee reissuun ja lapset menee hoitoon isovanhemmille joten meillä on koko talo vallotettavana. Ohjelmassa tulee olemaan todennäkösesti lähinnä vaan rentoutumista spa'ssa, kokkailua, hengailua ja reissu Blue Mountainseille. Perusturisti jutut saadaan mun onneks jättää väliin ku tää on C:n toinen kerta Sydneyssä.

Mut torstai illan kunniaksi taidetaan lähtä moikkaa tyttöjä Greenwoodiin pienten päiväunien jälkeen, edellisyö nukuttiin lentokentällä ku ei haluttu maksaa hotellista ku meijän lento lähti niin aikasin.. Taidettiin kyllä kuluttaa kaikki säästyneet pennoset ruokaan, mutta mikäs sen parempi kohde. Ainaki fupa kiittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti