torstai 19. toukokuuta 2011

Hangin out with my hubby

Uuden-Seelannin reissun jälkeen Chrissy siis lensi mun suureksi iloksi jatkamaan lomaa vielä viikoksi tänne Sydneyhin. Mun host-vanhemmat lähti reissuun heti seuraavana päivänä ja lapset lähti mummolaan hoitoon, joten saatiin Chrissyn kans nauttia tyhjästä talosta. Mikäs oiskaan ollu sen parempaa.

Viikko kulu ihan liian nopeesti. Ei tehty juurikaan muuta ku laitettiin super hyviä ruokia joka päivä, leivottiin, käytiin kävelyillä, nautittiin auringosta takapihalla ja vaan hengailtiin ja juteltiin. Tuntu ku ois oltu takas Belgiassa ja vietetty yhtä meijän monista hengailuviikonlopuista, joita mulla on ihan super ikävä. Meijän ainut urheilullinen suoritus oli maanantain reissu Blue Mountains'lle, jossa tehtiin 5 tunnin vaellus. Reitin tasoksi oli merkitty 'hard' mutta meistä Mount Cookin valloittajista tuo tuntu lasten leikiltä. Ilma oli kuulemma paras 2 kuukauteen, auringon paistetta pilvettömältä taivaalta, joten päivä oli enemmän ku onnistunu.


Eilen aamulla oli sitte hetki sanoa taas hyvästit ku Chrissy suuntas kohti Fijiä ja Havajia. Mulla on jo nyt ihan kamala ikävä, mutta oon onnellinen, että mulla on tuollanen ystävä, jonka kanssa voi sopia tapaavansa Afrikassa ja kummatki tietää että se oikeesti tulee tapahtumaan. Ennen Afrikkaa taidan kuitenki ottaa siivet alleni ja suunnistaa haistelee San Franciskoa, toivottavasti jo ens keväänä.

I still miss you so much my precious hubby, cannot wait for our fupa(less) reunion  <3

We are beautiful ( with a four j!!!) xoxo

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Löysin tämän blogin joku aika sitten ja aloin lueskelemaan kun itseänikin vähän polttelis idea Au pair-vuodesta Ausseissa. Voisitko sellasen jutun kertoa että menitkö jonkun järjestön kautta vai löysitkö itse tuon perheen? Ja minkä verran teet töitä viikossa ja minkä verran saat rahaa?
    Sulla on tosi kiva ja letkee kirjotustyyli, jatka samaan malliin! =)

    VastaaPoista
  2. Moikka ja kiitos :)
    Löysin itse tän perheen Au pair Worldista ja suosittelen kyllä rohkeesti ettii ite perheen jos oot au pairiksi lähössä! Säästää rahaa ja saa valita just sellasen perheen ku haluaa.
    Mulla on viikossa töitä noin 20 tuntia, joskus enemmän joskus vähemmän. Palkkaa saan 210 dollaria viikossa.
    Australia on mahtava paikka viettää välivuotta. Ja jos on enemmän kysymyksiä au pairiuuteen liittyen niin mielelläni vastaan mitä nyt omien kokemusten perusteella tiedän :)

    VastaaPoista