maanantai 6. syyskuuta 2010

Kylmää maitoa.

Enää 2 yötä Costa Ricassa ja sitte tää etappi matkasta on ohi. Ihan outoa ku kulutin kuitenki sellaset neljä kuukautta mun elämästä miettimällä tätä matkaa ja nyt se alkais olla niinku paketissa. Tää on nyt viimenen päivä Jacossa ja sitte suunnataan tutuksi tulleella shuttle bussilla San Josen jossa ollaan yks yö ennen lentoa Floridaan.

Jacossa me ollaan keskitytty aika lailla biitseillä makoiluun ja uimiseen. Ollaan nyt köyhdytty sen verran et takkeja meillä ei enää oo ku joku pitkävarpainen oli ne käyny hakemassa tosta käytävällä olevasta vessasta ku jätettiin ne sinne kuivumaan. Toivottavasti meni tarpeeseen ja peukut pystyssä ettei nyt 3 viikkoon sada vettä, ei oo nimittäin takkeja enää. Oon myös onnistunu tuhoamaan 2 mun mekkoa et valitettavasti täytyy varmaan uhrautua shoppailee Jenkeissä. Niin ja bikinitkään ei kyllä oo nähny sinistä väriä aikoihin et ehkä pitäs tehä investointeja myös siihen suuntaan..

Perjantaina päätettiin lähtä kattelee vähä millasia baareja täältä löytyy. Tää kaupunki on nimittäin tunnettu Costa Rican partykaupunkina. Eka mentiin istuskelee tohon meijän naapuri baariin, josta jatkettiin matkaa Monkey yökerhoon meijän uusien kanadalaisten tuttujen kanssa. Siellä pelattiin biljardia ( ei varmaan tarvi kertoo kuin huono olin) ja sellasta typerää jalkapallopeliä (joo olin huono myös siinä). Onneks noitten pelien jälkeen päästiin jopa tanssimaanki ja oli kyllä huippu ilta! Ku tultiin hotellille takas Louise sai mahtavan idean mennä uimaan omistajien uima-altaaseen, joten hiippailtiin sitte aamuyöstä niitten keittiön läpi ja hypättiin vaatteet päällä uimaan.. Hahaa. Oli kyllä mukava viilennys ku täällä on yölläki niin hullun kuuma.

Louise tuli just kaupasta. Se oli onnellisempi ku koskaan ku oli ostanu purkillisen kylmää maitoa ja juonu sen koko purkin kaupan pihalla :D Onni on pieniä iloja eli nautitaan näistä hetkistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti